Veien videre

Hvilken vei vi velger videre er helt opp til oss selv. Noen valg er det opp til andre å bestemme, politikerene. Vi har alle våre ting vi er opptatt av, som betyr mest for oss personlig. Sakene som angår oss mest i den livssituasjonen vi er i avgjør ofte hvilke parti vi stemmer på ved valget. Jeg, med voksne unger, er ikke så opptatt av barnehageplasser osv. I min økonomiske situasjon er jeg heller ikke så opptatt av formueskatten :)

Men jeg er opptatt av helse, inkludert tannhelse, miljø og verdighet for alle. Definitivt inkludert rusavhengige og mennesker som på en eller annen måte har falt utenfor normen. Hvis noe kan kalles norm da. 

Skatter og avgifter har jeg liten tro på forandrer seg nevneverdig uansett hvilket parti man stemmer på. Valgkampløfter tror jeg ingenting på, men jeg har tro på at vi må bevare utkantstrøka og ikke sentralisere alt. Vi trenger jobber og bosteder i utkantene, ikke bare i de store byene. 

Vel, jeg kunne ramsa opp mer, men dette er hovedsakene mine. Er du nysgjerrig på hva jeg stemte, eller lurer på hva du skal stemme så finner du partiprogrammet her.

Godt valg!

#valg #partiprogram #politikk 

4 kommentarer

fruensvilje

11.09.2017 kl.17:38

fornuftige ønsker for att vi alle skal få et godt liv :)

Anne Grethe Seljordslia

11.09.2017 kl.18:15

fruensvilje: takk, tror vi er flere :)

Minrefleksjon

11.09.2017 kl.18:36

Blir spennende å se om det blir et regjeringsskifte. Håper på det!

Anne Grethe Seljordslia

11.09.2017 kl.20:28

Minrefleksjon: ja jeg håper at det kommer noe fornuftig inn på Stortinget hvertfall. Syns de ljuger hele gjengen, så ikke godt å si hva som er best :D

Skriv en ny kommentar

Anne Grethe Seljordslia

Anne Grethe Seljordslia

46, Seljord

Dame på 46 som blogger om det meste. Veldig glad i å fotografere og alle bilder på bloggen er tatt av meg selv. Egen fotoside på Facebook: FotoSeljordslia Utdanna psykiatrisk hjelpepleier, har diabetes type 1 og er veldig glad i naturen.
Kategorier

Arkiv

hits