Det var det med å holde seg på flatmark da...

ikke lett det altså. Beine vil liksom oppover hele tida. Idag hadde jeg et møte og trengte å lufte tankene litt etterpå. Skal si det ordna seg :) Tok med soppkurv og parkerte på flatmark, rusla litt i skogen og fant en halvkilo kantareller før stien førte oppover. Brått stod det et lite turskilt med "Dansarplassen 200m" 

Dansarplassen hadde jeg hørt om, men aldri vært før så da ble det 200 meter til, oppover, før jeg kom til et flatt platå oppi fjellet. Dette skal ha vært brukt til danseplass i gamle dager. Her var det plass til mange! Og for en utsikt!

Her ser du den delen av Seljord du kommer til når du kjører fra Notodden til Seljord, via Flatdal der jeg bor. Seljordsvannet skimtes langt der nede. 

Det er noe befriende godt med å få den utsikten, oversikt over terrenget. En god følelse når du kommer opp og kan nyte utsikten i flere retninger. 

Bildet under viser deler av Mælefjell der tunnelen mellom Seljord og Hjartdal skal gå for at bilistene skal slippe den svingete og kronglete veien mellom Flatdal og Hjartdal. Det vil spare mye tid, og plunder vinterstid. 

I morra får vi se hvilken topp jeg havner på, for det blir nok slik :)

#friluftsliv #topptur #seljord #århus #foto #utsikt #fotoseljordslia #foto #seljordsvannet 

8 kommentarer

Margrethe

04.09.2017 kl.21:57

Ja du er jammen glad i topper! Flott i Seljord - har vært der endel tidligere da mamma og pappa leide hytte ved Sundsbarm på åremål.... :-) flotte bilder dette!

Anne Grethe Seljordslia

04.09.2017 kl.22:00

Margrethe: ja jeg klarer liksom ikke holde meg i lavlandet... :D flott ved Sundsbarm også :) lett å klatre til topps på Skorve derfra :D

dvergpinschere i mitt hjerte

04.09.2017 kl.22:11

Topper er flott...alltid så flotte utsikter! herlig bilder!

Anne Grethe Seljordslia

04.09.2017 kl.22:16

dvergpinschere i mitt hjerte: ja det er noe med det å nå toppen altså.. :) tusen takk!

fruensvilje

04.09.2017 kl.22:20

nydelige bilder,det var en flott utsikt og morsomt med den danseplattingen i høgda også da :)) kos deg på tur i morgen også ,så finner du nok litt sopp i morgen også

Anne Grethe Seljordslia

04.09.2017 kl.22:22

fruensvilje: tusen takk :) håper jeg finner drøssevis med kremler :D en helt annen smak på sopp enn jeg har smakt tidligere. God kremlejakt du også :)

Vera Lynn

04.09.2017 kl.23:26

Sprek du som går opp på alle disse toppene, og for en utsikt det er derfra :o))

Anne Grethe Seljordslia

04.09.2017 kl.23:44

Vera Lynn: formen kommer fort når man er ofte ute og jeg nyter virkelig de turene :)

Skriv en ny kommentar

Anne Grethe Seljordslia

Anne Grethe Seljordslia

46, Seljord

Dame på 46 som blogger om det meste. Veldig glad i å fotografere og alle bilder på bloggen er tatt av meg selv. Egen fotoside på Facebook: FotoSeljordslia Utdanna psykiatrisk hjelpepleier, har diabetes type 1 og er veldig glad i naturen.
Kategorier

Arkiv

hits