God morgen :)

Eller skal jeg si god natt, jeg skal i alle fall sove nå etter en ganske hektisk natt på jobb. Er innom dere og leser, men ikke alltid jeg legger igjen kommentarer. Har fått et luksusproblem, med mange flere følgere og tilbakefølgere enn tidligere og det blir litt mer travelt. Spesielt nå når jeg begynner å jobbe mer og mer. Deilig å komme tilbake litt etter litt og føle at en bidrar med noe igjen pluss å være ferdig med de smertene jeg har hatt. Det får meg til å tenke på dere som har smerter hver dag, hele tiden. Sender varme tanker til dere <3

Holder på å koke meg brennesleiste og er spent på resultatet når jeg våkner og har fått avkjølt den. Blir den bra får dere vite mer om den :)

Bildet er tatt på vei hjem fra jobb. Jeg jobber i en eplekommune som dere ser :) Vakkert da :)

Ha en super dag alle som en!

Anne Grethe

#morgen #sove #følgere #bloggere #smerter #foto #amatørfotograf

18 kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

24.05.2016 kl.09:32

Så bra du er på vei tilbake..og kan bidra litt igjen..ja, det er det jeg sliter litt med, følelsen av å ikke kunne bidra!! hihih. men sånn er livet noen ganger.. Ha en god natt! eller dag..ja, sov godt! :-)

Anne Grethe Seljordslia

24.05.2016 kl.19:40

dvergpinschere i mitt hjerte: Er ikke det rart at man plutselig føler seg ubrukelig og til ingen nytte? Huff, det er jo ikke sånn. Man burde tenke at det er et resultat av for mye jobbing isteden. Er ofte sånn tror jeg.... Men for meg er det sunt å jobbe litt igjen, selv om det tar litt tid å komme inn i vaner igjen. I dag har jeg sovet alt for lenge.... men sånn ble det :)

fruensvilje

24.05.2016 kl.10:04

da får eg ønske deg god natt da,så håper eg du får sove riktig så godt.Det beste av alt er å bli så bra att en kan komme i jobb igjen,der er jeg nok ute for godt,men jeg har gode dager så jeg klager ikke ))epleblomstring er vakkert,gleder meg til mine trær står i full blomst )

Anne Grethe Seljordslia

24.05.2016 kl.19:41

fruensvilje: Har sovet alt for lenge i dag, men sånn blir det nok litt i starten til jeg er i rute igjen :) Godt å være litt i jobb igjen nå når jeg ikke har smertene å slite med. Godt å høre at du har gode dager, og du er flink til å fylle de med gode ting, det er bra :)

Søtmonsen :))

24.05.2016 kl.11:31

Du får ha en "god natt" :) Sov godt ^^

Anne Grethe Seljordslia

24.05.2016 kl.19:41

Søtmonsen ): Sov som en stein, alt for lenge :)

frodith

24.05.2016 kl.11:49

Ja, med mye kommentarer og sånt, så er det ikke lett å svare alle hvertfall :-D Det er blitt min konklusjon. Jeg jobber jo 100 % jeg, er ofte hjemme i 17-18 -tiden, og å skulle svare på 15-20 kommentarer på et innlegg, i tillegg kanskje lage nye innlegg OG besøke andre blogger. Ikke mulig.. :-P Men det er jo hyggelig med nye og flere følgere, og MAAANGE kommentarer, så man finner en måte som passer. Fint at du er mer i jobb igjen da :-) Håper du har sovet godt :-)

Anne Grethe Seljordslia

24.05.2016 kl.19:43

frodith: Finner nok en rytme på det etter hvert, men føler at jeg forsømmer noe når jeg ikke kommenterer... jeg gjør jo ikke det :) Veldig koselig med nye og trivelige følgere og alltid moro med gode gjennomtenkt kommentarer! Det betyr at man har engasjert noen og det er det jeg gjerne vil :)
Har sovet alt for lenge i dag, men sånn ble det akkurat i dag :)

Vestfrøken

24.05.2016 kl.17:34

Glad du ikke har så mye smerter lenger!! Nydlige epletrær!! :) Brennesleiste tror jeg aldri jeg har hørt om! Så artig! :)

Anne Grethe Seljordslia

24.05.2016 kl.19:44

Vestfrøken: Tusen takk :) Den brennesleisteen må perfeksjoneres litt, ble alt for sterk smak på, ikke godt i det hele tatt. Jeg er glad i varm brenneslete, men da er bladene tørket og ikke så sterk smak. Skal nok finne ut av det, sunt er det hvertfall :)

Eva

24.05.2016 kl.18:24

Blir spennende å høre om teen din :)

Ja, jeg kjenner til det med å få flere følgere, lesere og kommentarer. Og også det å ha flere blogger man har lyst å lese. Det er en fantastisk verden :) Når jeg sliter som verst med helsa, er det ikke alltid jeg kommenterer så mye, men oftest leser jeg litt, og skummer igjennom de bloggene jeg får til. Jeg elsker dette. Men helsa kommer først.

Epletrærne er så utrolig vakre, både når de blomstrer, og når de bugner av fristende epler. Jeg har selv et epletre i hagen, og det er min store stolthet. Det passer jeg godt på :)

Det er godt å høre at du blir bedre og bedre, og ikke har så mye smerter lengre. For meg er det omvendt for øyeblikket. Jeg erfarer at ting bare blir verre. Men en dag må det vel snu håper jeg :)

Ha en fin kveld <3

Anne Grethe Seljordslia

24.05.2016 kl.19:47

Eva: Isteen må perfeksjoneres før den kan presenteres :) Ble altfor sterk smak for min gane... Så skal komme tibake til det :D
Den helsa er ikke bare bare, fryktelig tungt med de tunge og vonde dagene. Ikke noe koselig å høre at du er verre, håper det snur fort.
Ha en super kveld :)

Tone

24.05.2016 kl.19:49

Håper du har fått sovet litt nå da :) hihi

Anne Grethe Seljordslia

24.05.2016 kl.19:50

Tone: Jeg våkna halv sju etter å ha sovet fra halv ti så det burde holde... :D Verre blir det vel til natta igjen når man skal sove "normalt" hihi

Janne

24.05.2016 kl.20:48

å så godt å høre da! kjempefint bilde også:)

Anne Grethe Seljordslia

24.05.2016 kl.21:52

Janne: Tusen takk :) Telemark er vakkert <3

Unni

24.05.2016 kl.23:11

Herlig å kjenne at smertene forsvinner! ;-) Og det å ha en jobb du trives i, og kan gå tilbake til! <3 Spent på den brennesleteen! ;-) God natt klem <3

Anne Grethe Seljordslia

24.05.2016 kl.23:17

Unni: Ja de var godt å slippe de smertene jeg har hatt. Vært helt grusomt. Men nå er jeg absolutt bedre og det føles herlig :) Brennesleteen er under forbedring, den ble for sterk som den var, men med litt mer vann og litt mer søtning ble den fin :) Det er jo så sunt, rensende for kroppen. God natt herlige du <3

Skriv en ny kommentar

Anne Grethe Seljordslia

Anne Grethe Seljordslia

46, Seljord

Dame på 46 som blogger om det meste. Veldig glad i å fotografere og alle bilder på bloggen er tatt av meg selv. Egen fotoside på Facebook: FotoSeljordslia Utdanna psykiatrisk hjelpepleier, har diabetes type 1 og er veldig glad i naturen.
Kategorier

Arkiv

hits