Basic style fra Zalando

 

Jeg som ikke kan motstå utfordringer kastet meg på denne spennende utfordringen hos sparing Og andre krumspring som heter

 

Vil du være med så finner du info ved å trykke på bildet over. 

Kort fortalt skal kollasjen inneholde ting fra nettbutikker til en samlet pris av 1000kr. Dette antrekket koster kun 916kr. Billig, ikke sant?

Min kollasje er hentet fra Zalando. Har alltid vært glad i basisplagg sånn at man kan variere med andre plagg, sko og tilbehør.Det er det mye å spare på :)

Dette antrekket kan brukes på litt kalde sommerdager. Av med jakka om det bryter gjennom sol og på igjen til kvelds når det blir kjøligere. Lyst på et litt mer fargerikt antrekk så har du mulighet til å variere alle plaggene du har i skapet med disse. Skoa er pene både til bukse, skjørt og kjole. Trykk på bildet så kommer du direkte til Zalandos ønskeliste med alle produktene. Her kan du legge til eller fjerne produkter som du vil.  (affiliate)

Fraktkostnader er for dette antrekket 0kr, altså gratis frakt. Kan det bli bedre?

Anne Grethe 

10 kommentarer

Evelin

22.03.2016 kl.22:55

ååh så fine klær og fin collage:D ønsker deg en fin påske:D

Anne Grethe

22.03.2016 kl.23:05

eveliin: så moro at du likte den :) god påske til deg og dine :)

http://hevhodet.blogg.no/

22.03.2016 kl.23:10

Så mye fint :)

Anne Grethe

22.03.2016 kl.23:13

http://hevhodet.blogg.no/: jeg syns også det :) er nok ikke den mest sprelske i klesvalget, liker det enkelt og komfortabelt :)

dvergpinschere i mitt hjerte

23.03.2016 kl.07:56

Så flott antrekk!! Jeg er ikke noe opptatt av klær og moter..så hoppet over denne utfordringen.. :-) Går mest i turtøy!

Anne Grethe

23.03.2016 kl.11:11

dvergpinschere i mitt hjerte: Det gjør egentlig jeg og :) men sv og til må man ha litt annet og da er det greit med litt basisplagg.

Terje og Yvonne

23.03.2016 kl.13:21

Så utrolig fint satt sammen :)

Et spørsmål, hvordan får du til å lage sånn Kollasj på Zalando? Må man ha en konto der? Spør kanskje dumt, men vi er dessverre litt "blåst" på dette punktet :P Haha!

Ønsker deg en fin dag!

Anne Grethe

23.03.2016 kl.16:40

Terje og Yvonne: Tusen takk :) trenger ikke konto der for å sette sammen kollasje. Her har jeg surfet siden og lagt til ting i ønskelisten. Så kopiert bildene av hver enkelt ting for så å sette det sammen i Photoshop, med teksten over. Videre har jeg lagt inn affiliatelink i bildet slik at du kommer rett inn i ønskelisten hvor du enten går videre til kassen eller fjerner produkter etter eget ønske. Om du går til kassen må du registrere deg og lage konto :) Jeg er ikke akkurat noe moteløve, men klær må'n ha, og dette er klær jeg kan trives i :)

Sparing

24.03.2016 kl.16:40

Kjempegøy at du ble med :) Her var det mye fint i mine øyne! Skriver oppsummeringen i løpet av lørdagen.

Anne Grethe

24.03.2016 kl.16:41

Sparing og andre krumspring: blir spennende å se andres tusenlapp :)

Skriv en ny kommentar

Anne Grethe

Anne Grethe

46, Seljord

En dame på 46 som har lært litt for mye om livet. Men det sies at du får ikke mer enn du tåler... Dessuten er det slik at det som ikke tar livet av deg gjør deg sterkere. Ellers har jeg diabetes og lever forholdsvis godt med det Jeg er utrolig glad i å ta bilder og suger til meg lærdom om dette temaet. Har også hatt noen få oppdrag med Barnefotografering, noe jeg syns var veldig moro, og utfordrende. Ellers er jeg over gjennomsnittet interessert i mennesket og er utdannet psykiatrisk hjelpepleier. Skriver om det som opptar meg der og da, krydret med mine egne bilder. Alle bilder er tatt av meg, med mindre det er skrevet noe annet.
Kategorier

Arkiv

hits