Verdens beste hobbyJulen 2014 fikk jeg speilreflekskamera av verdens beste samboer. Etter den dagen har jeg brukt kamera nesten daglig! 

Har tatt tusenvis av bilder av alt... Det jeg liker best er mennesker fordi det er så utrolig moro når man klarer å fange et utrykk eller fortelle noe med bildene. 

Har lenge gått med en ide om å fortelle flere hvilken fantastisk hobby dette er og hvor mye det kan gi. Etterhvert kommer det flere innlegg med tips og selvfølgelig noen av bildene mine. 

Utrolig moro med #fotografering

Dette er et av de første bildene jeg tok som jeg er veldig fornøyd med 

 

Anne Grethe

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anne Grethe

Anne Grethe

46, Seljord

En dame på 46 som har lært litt for mye om livet. Men det sies at du får ikke mer enn du tåler... Dessuten er det slik at det som ikke tar livet av deg gjør deg sterkere. Ellers har jeg diabetes og lever forholdsvis godt med det Jeg er utrolig glad i å ta bilder og suger til meg lærdom om dette temaet. Har også hatt noen få oppdrag med Barnefotografering, noe jeg syns var veldig moro, og utfordrende. Ellers er jeg over gjennomsnittet interessert i mennesket og er utdannet psykiatrisk hjelpepleier. Skriver om det som opptar meg der og da, krydret med mine egne bilder. Alle bilder er tatt av meg, med mindre det er skrevet noe annet.
Kategorier

Arkiv

hits